Voxpop fra Palma

Så er der det første interview i kassen – et rigtig sødt par tyske turister der gerne ville interviewes!

Interview 1 – turister på gaden i Palma

Vi får personernes mening om, hvad det autentiske Mallorca er: Huset de bor i, en finca, typisk mallorca-stil, ensomt beliggende, stille.
Overraskende, at han i modsætning til hende finder Palma autentisk. Ikke hovedgaden, men sidegader og ældre kvarterer med mere oprindeligt præg. F.eks. barer, hvor også lokale kommer.
Deres svar udtrykker, at det anderledes ved Mallorca gør, at de finder det spændende. Samtidig med, at de også føler sig hjemme.

Kirsten Gludsted

 

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

2 Responses to Voxpop fra Palma

 1. abuck says:

  Interviewet giver et godt stemningsbillede af turistparret i Palma, der er et godt billede af deres “autentiske” land-ferie-bolig, som de svarer er noget af det ægte Mallorca. Jeg kunne godt ønske os at vide om hvad det autentiske Mallorca betyder for deres ferie, de lægge sådan set ud med at tale om sol og strand.
  Det vil være fint med nogle konkrete eksempler fra interviewpersonerne på hvad de oplever på deres ferie måske i forskellige katagorier som kan være afdækkende for autentisk ikke autentisk. Tager de f.eks på kulturtur – og hvordan er det er til Mallorca specifikt og så videre.

  • kigl says:

   Vi har nogle begrænsninger i at kunne konkludere ret meget, da det var et temmelig kort interview. Og vi fulgte ikke op på alle de åbninger, der var. Men jeg synes, vi kan konkludere, at det autentiske er noget, dette par søger ved et feriemål, i hvert fald i dette tilfælde, og at de maner at have fundet det.
   Og jeg vil også et stykke hen ad vejen give den unge mand ret i hans beskrivelse af Palma som autentisk mange steder. F.eks. i ældre, tilsyneladende uberørte kvarterer (mht. turisme) kirkerne, bymure, trapper 0g stejle passager i den ældre bydel.

Skriv et svar