Skip to content

Categories:

Fredag den 23. oktober

Dagens program:

Bevar livet

Lokal aktionsgruppe Mallorca – Mollarca Rural

Interview m. Carmen Estrada Perez.

Susannes passion

Hospital son Llatzer

Aba Pérez Fernández

Fødeafdeling, barselsgang, spædbørnsafdeling ( neonental afdeling)

Kantine

50

Levende råvarer

Hotella d´en Cotonat

Maria Montserrat Paqueres Bou

Drejebog til videoen “Bevar livet”

Carmen Estrada Perez fortæller problemerne og muligheder i landdistriktsudvikling. De små landsbyer er efter blevet til sovebyer. Folk køber huse i landsbyerne, men arbejder og køber ind i de større byer. Carmens arbejde har derfor fokus på at skabe gode vilkår samt understøtte tiltag, som skaber hverdagsliv i landdistriktsområderne. Hun et konkret eksempel på et projekt, som har båret frugt. Det handler om familien Paqueres Bov, som selv dyrker økologiske grøntsager,  tilbereder dem og sælger dem som typiske mallorcinske retter, i deres restaurant indrettet på 1. salen i deres landejendom. Restauranten tiltrækker rigtig mange turister i højsæsonen fra april til september og resten af året besøges restauranten primært af de lokale.

57

Proces

Den oprindelige køreplan. Ët besøg kl. 09.30. Tilbud om sygehusbesøg, som var opgivet, strammer tidsplanen til, da det kan finde sted kl. 12.00. Medfører at interview og optagelse bliver alt for presset. Fokus smuldrer fordi vores forinterview er for løst. Haster ud af døren og tager afsted til hospitalet. Vi bliver dybt optaget, tiden flyver afsted. Vi når ikke at se vores tidligere optagelse igennem, som skulle have været forberedelse til vores næste besøg på den økologiske restaurant, hvor vi skulle optage de fysiske handlinger, der skulle understøtte vores historie. Endnu en gang bliver vi forført og fortaber os i siestaens lyksaligheder. Men vi får en rigtig god oplevelse og en snak med familien om netværk og samarbejde  Bornholm og Mallorca i mellem – Patrimonio Gastonómico Mallorca.

Dilemma: I hvilket omfang kan Quality of Life kombineres med regler.





0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.